Шопов бе задържан за 72 часа след съседски скандал.  Миналия петък

...
Шопов бе задържан за 72 часа след съседски скандал. 
Миналия петък
Коментари Харесай

Адвокатът на Христо Шопов: Не е имало оръжие по време на разправията

Шопов бе арестуван за 72 часа след съседски скандал. 

Миналия петък Софийска районна прокуратура повдигна обвиняване на артиста за закана за ликвидиране с револвер против жена при съседски скандал.

Лулчева изясни, че когато са пристигнали служителите на реда, са попитали Шопов има ли оръжие, той е споделил " да ", тъй като вкъщи си има законно притежавано такова.

" Но не се потвърди, че сега на разправията е държал и заплашвал с револвер съседката си ", разясни юрист Лулчева.

Според нея задържането му за 72 часа е било изцяло ненужно.

" Оръжията са в дома му, той споделя, че ги има. Ако за такива разменени реплики се повдига обвиняване, би трябвало 2/3 от българския народ да бъде упрекнат ", разяснява Лулчева.

Съдът установи, че няма оръжие в този скандал и освободи Христо Шопов против мярка " подписка ". Магистратите оповестиха, че няма доказателства той да е размахвал оръжието по време на съседската кавга.

Самият Христо Шопов към този момент отхвърля да разяснява случая.

Според непотвърдена от него информация напрежението сред съседите е поради бездомно куче, за което се грижи фамилията на артиста, направило му е къщурка и го е кастрирало. Дамата от Люксембург, която живее в съседство, обаче упорствала да извика Екоравновесие, с цел да бъде махнато оттова животното. Шопов отказал и продължавал да търси дом и осиновители за четириногото.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР